Miktat Arslan ” Bilge liderimizin elini öpmek ancak şerefli, vatansever insanlara nasip olur”

Haber : Murat Genç 

22 Temmuz 2024
Miktat Arslan ” Bilge liderimizin elini öpmek ancak şerefli, vatansever insanlara nasip olur”

MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Aslan’dan Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yıl Dönümü Mesajı

MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Aslan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Aslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:”Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümünde, bu önemli tarihi olayı anmak için bir aradayız. 20 Temmuz 1974’te başlayan harekat, Kıbrıs’taki Türk toplumunun güvenliğini sağlamak ve adada barışı tesis etmek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Bu harekat, Türkiye’nin uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak Kıbrıs Türklerinin can ve mal güvenliğini koruma çabasının bir sonucu olarak tarihe geçmiştir. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.”Mithat Aslan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın, Türkiye’nin ve Kıbrıs Türklerinin tarihindeki önemine dikkat çekti. Aslan, “Harekat, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin bir sembolüdür. Bu anlamlı günde, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, onların mirasını gelecek nesillere aktarmayı bir görev biliyoruz” dedi.

MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat ARSLAN, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nin 50. Yıl kutlama etkinliklerine de davetli olarak katıldı. Programdan bazı karelerde paylaşan Arslan şu ifadelere yer verdi “Bilge liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin her yerde her zaman eli öpülür. Bilge liderimizin elini öpmek ancak şerefli, vatansever insanlara nasip olur”.

20240722 121028 scaled

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.