LALE DANIŞMANLIK ÖZEL İSTİHDAM LTD. ŞİRKETİNE ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

İşletmeci Rasim Atak'a Yeşilçam Medya A.Ş. Reklam Koordinatörü Bülent Bükülmez tarafından Özel Kalite Belgesi takdim edildi. 

12 Temmuz 2024
LALE DANIŞMANLIK ÖZEL İSTİHDAM LTD. ŞİRKETİNE ÖZEL KALİTE BELGESİ VERİLDİ

 İşletme Hakkında Bilgi Veren Rasim Atak;

"Antalya Merkez ve İlçelerine Yönelik Özel istihdam Bürosu ve Bakıcılık Hizmetleri sektöründe Lale Danışmanlık olarak 16. yılını başarılı bir şekilde tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bizden yardımcı talep eden aileler için;

*Çocuk bakıcısı bayan

*Evde yardımcı bayan

*Yaşlı bakıcısı

*Refakatçi

*Temizlikçi

ve bunların dışında oteller için çalışan personel temininde bulunuyoruz.

 Çalışacak, personeli seçerken ince eleyip sık dokuyor, bir aile için en uygun ve en iyi personeli belirleyip vermeye çalışıyoruz.

 Hem ailenin çalışandan hem de çalışanın aileden memnun kalması açısından iki tarafı şartları ve kabiliyetleri açısından iyice tespit edip değerlendirerek şirket çatısı altında buluşturup birbirleriyle anlaştıkları takdirde sözleşmemizi yapıyoruz. Eğer ki 1 yılı doldurmadan verdiğimiz personel işi bırakırsa, yerine yeni bir personel ücretsiz temin ediyoruz.

 Evde yardımcıya, çocuk bakıcısına, yaşlı bakıcısına ihtiyacı olan aileler gönül rahatlığıyla bizi arayabilirler. Lale Danışmanlık olarak bizler sorumluluğumuzun bilincindeyiz" dedi.

Adres: Lale Danışmanlık Ltd Şirketi

Özel İstihdam Bürosu

Muratpaşa Mahallesi Çatalköprü caddesi Yaşar Çöpelci İş Merkezi No 11 Kat 3 Daire 14 Muratpaşa Antalya

İletişim&WhatsApp: +90 546 776 07 73

KONUM İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.