5 TL için ölüm döşeğinde
Bursa'da market çıkışı kendisinden 5 lira isteyen zanlıya olumsuz yanıt veren ve küfür eden şahıs, zanlı tarafından göğsünden bıçaklandı. Yaralı adamın hayati tehlikesi sürerken saldırgan ise pişman olmadığını söyledi.
Bursa'da Müjdat K. (28), kendisinden 5 TL isteyen E.K'ya olumsuz yanıt verince, göğsünden bıçaklandı. Müjdat K'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Olay, dün akşam Yıldırım ilçesi Yıldırım Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde meydana geldi. Bir marketten alışveriş yapan Müjdat K'nin yanına gelen E.K, yol parası olarak 5 TL istedi.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alınan Müjdat K.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

"KENDİMİ KORUDUĞUM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM"
Şüpheli E.K. ise olaydan kısa süre sonra bekçiler tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. E.K'nin ilk ifadesinde, "Evime gitmek için 5 TL yol parası istedim, bana küfür ve hakaret ederek, sopayla dövmeye başladı. Kendimi korumak için belimdeki bıçakla karşılık verdim. Kendimi koruduğum için pişman değilim" dediği öğrenildi.

Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Turizm Bölgelerinde Güvenliği Tehdit Eden 106 Şüpheli Tutuklandı

Rize’ye 81 Milyar Liralık Yatırım

18 İlde Operasyon; 52 Göçmen Kaçakçısı Yakalandı

Eğitimde ,Oyunla Güvenli Bir Başlangıç: Okula Uyum Programı

39. Ahilik Haftası Kutlamaları Başlıyor
