ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 23 NİSAN’I COŞKUYLA KUTLAYACAK
GÜNDEM, 17 Nisan 2024 10:32Türk Yıldızları kutlamalara renk katacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı “23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali” ile dolu dolu kutlamaya hazırlanıyor. 19-23 Nisan tarihleri arasında çocuklar için müzik ve dans gösterileri, yarışmalar ve pek çok etkinliğin yer alacağı Çocuk ve Uçurtma Festivali kapsamında 23 Nisan Salı günü Türk Yıldızları gösterisi gerçekleşecek.
Antalyalı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği Çocuk ve Uçurtma Festivali ile coşku içinde kutlayacak. 19 Nisan Cuma günü Atatürk Parkı ile Cumhuriyet Meydanı arasında düzenlenecek Sevgi Korteji ile başlayacak kutlamalar 16.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda gösteriler ile devam edecek.
Sevgi Korteji’ne KKTC, Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, Tebriz, Kazakistan, Endonezya, Tataristan, Romanya, Estonya, Özbekistan, Litvanya, Kırgızistan, Polonya ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen 500 civarında çocuk katılacak.
RENKLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK
20 Nisan Cumartesi ve 21 Nisan Pazar günü Cam Piramit Kral Yolu’nda kurulacak sahnede 13.00-19.30 saatleri arasında Uluslararası Çocuk Dans Gösterileri yer alacak. Etkinlikler kapsamında dev maskotlar, şişme oyun parkları, ahşap oyun istasyonları, panayır oyunları gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler olacak. Uçurtma Şenliği’nde ise çocuklar renkli ve keyifli anlar yaşayacak. Aynı alanda gün boyu konserler, renkli gösteriler, maskot şovlarla Antalyalı çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatacak.
TÜRK YILDIZLARI GÖSTERİSİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında 23 Nisan Salı günü Cam Piramit Kral Yolu’nda 12.30-17.00 saatler arasında okulların atölye ve stant etkinlikleri yer alacak. 23 Nisan Salı günü saat 16.00’da Konyaaltı Sahili’nde düzenlenecek Türk Yıldızları gösterisi 23 Nisan kutlamalarına renk ve heyecan katacak.
15. SATRANÇ TURNUVASI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ayrıca 19-20 ve 21 Nisan tarihlerinde Cam Piramit’te Antalya Büyükşehir Belediyesi 15. Satranç Turnuvası düzenlenecek. Turnuvada 5-6 yaş ve 7-12 yaş arası çocuklar çeşitli kategorilerde yarışacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 2015-2018 doğumlu çocukların katılımıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Futbol Turnuvası düzenlenecek.
25. ULUSLARARASI ANTALYA ÇOCUK FESTİVALİ GALA GÖSTERİLERİ
23 Nisan Salı saat 16.00 da Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi işbirliği ile Dokuma Park’ta 25. Uluslararası Antalya Çocuk Festivali Gala Gösterileri, Dünya ülkelerinde şehrimize gelen misafir çocuklarla gerçekleştirilecek.
YENİ JENERASYON ÇOCUK MODA GÜNÜ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ayrıca Yeni Jenerasyon Çocuk Moda Günü Defile Programı Antalyalılar ile buluşacak. 23 Nisan Salı 14.00-15.00 saatleri arası Cam Piramit Kral Yolu sahnesinde Kazakistan'ın Astana şehrinden gelen tasarımcılar Dayana Alimbayeva, Ayaulym Nursultan ve Dar Diamond’un tasarladığı geleneksel ve modern kıyafetler 16 çocuk model tarafından beğeniye sunulacak.
GÜNDEM, 17 Nisan 2024 10:32
Yorumlar (0)

Gazeteci Mehmet Çiçek’ten Polis Haftası Kutlaması: “180 Yıldır Milletin Huzur Bekçisi”

Senai Ergünöz “Vatan için canla başla görev yapan kahramanlarımızı minnetle anıyorum”

Antalya Döşemealtı'ndaki Hizmet Eksiklikleri Yeniden Refah Adayı Mesut Hekimoğlu'nun Gündeminde

KENAN ATEŞ KİMDİR?

Kepez’in fizik tedavi hizmetlerine yoğun ilgi

Kepez’den Ceza İnfaz Kurumunda Kütüphane Haftası Etkinliği

Kepez Meclisi’nden Edip Akbayram ve Volkan Konak’a vefa

Kepez‘in Kariyer ve İstihdam Günleri başladı

Ailenin Korunması Ve Güçlendirilmesi İl Eylem Planı Çalıştayı Gerçekleştirildi

Valimiz Sayın Hulusi Şahin'in 10 Nisan Polis Günü Mesajı

19-27 Mart Tarihleri Arasında 519 Düzensiz Göçmen Yakalandı

BAŞKAN İSMAİL ÇAĞLAR'DAN TEPKİ: "SARI SAYFA’YA KİM DUR DİYECEK?"

ANAHTAR PARTİ İL BAŞKANINDAN “İKLİM KANUNU TASARISI”NA TEPKİ: "YERLİ ÜRETİCİYİ ZAYIFLATAN, KAMU YARARINDAN UZAK BİR METİN"

"MAZBATA ALDIKTAN SONRA İLK İŞ OLARAK EMEKÇİ KIYIMINA BAŞLADILAR "

Minik Azad İçin Yardım Çağrısı: Para Değil, Aşı Bekliyoruz

Polis Haftasında 180 Fidan Toprakla Buluştu

7 Milyon 150 Bin Adet Uyuşturucu Hap, 2 Ton 680 Kg Uyuşturucu Hap Yapımında Kullanılan Kimyasal Madde ve 10 Kg Ham Madde Ele Geçirildi

Adan Asar’dan TBMM’de Ziyaret

Şükriye Ertekin: Sağlık Sektöründen Emlak Dünyasına Uzanan Başarı Hikayesi

İstanbul Şişli'de Öldürülen Hamile Kadın Kader Küçükcoşkun ve Gültekin Gezer'in Cinayet Şüphelileri Yakalandı

Narkotik Suçlarla Mücadelede Antalya'da Operasyonlar Gerçekleştirildi

Termeliler "MEHMETÇİK GAZZE'YE " KAHROLSUN ISRAİL" dedi

İYİ Parti'deki Gerginlik Tavan Yaptı: Erten Kayan İstifa Etti

DAVUTOĞLU’NDAN ÖZEL’E ZİYARET... ÖZGÜR ÖZEL: “BANA CEZA GELİRSE BAHÇELİ’YE RÜCU ETTİRİRİM”

İMAMOĞLU CEZAEVİNDEN SESLENDİ: “ÇOCUKLAR ‘SAVCI OLACAĞIM, SENİ KURTARACAĞIM’ DİYOR”

ABB BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK TÜRKİYE-ALMANYA KARDEŞ ŞEHİRLER ZİRVESİ’NDE

FORUM MURATPAŞA’DA GÜNDEM TARIM

ABDURRAHMAN DİNLER, ANTALYA’DA İÇ MEKAN TASARIMINA YÖN VERİYOR RESTORE İNŞAAT, LÜKS YAŞAM ALANLARININ MİMARI OLARAK DİKKAT ÇEKİYOR

Ekrem İmamoğlu’nun Avukatlarından Tutukluluğa İtiraz: "İddialar Değil, İftira"

Kayıp Genç Kız Bulundu: Nazar Eslemnaz T.'den Sevindiren Haber

BAŞKAN KOTAN’DAN BİRİNCİ YILA ÖZEL PAYLAŞIM

İSA ARIKAN: SOFRALARA EMEK, LEZZETE RUH KATAN BİR HAYAT HİKÂYESİ

Kepez’de Teknoloji Seferberliği

Halk Ekmek Fabrikası çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Akseki’de alabalık tesisi kurulacak

Karayazı Belediyesi'nden Ramazan Bayramı Ziyaretleri

Aretias TV’de Gazeteciler Buluşmaya Devam Ediyor

Saadet Partisi Gündeme Getirdi , Yetkililer Harekete Geçti: Tarihi Mezarlıkta Temizlik Başladı

Sürpriz Karar! CHP Genel Başkan Adayı Ümit Uysal Yarıştan Çekildi
