YILBAŞI ÇARŞISI’NA YOĞUN İLGİ
GÜNDEM, 21 Aralık 2022 13:56Konyaaltı Belediyesinin yeni yıl öncesinde ana hizmet binası önünde kurduğu ve el emeği ürünlerin sergilendiği Yılbaşı Çarşısı, hem çocuklar hem de yetişkinlerin akınına uğradı.

Konyaaltı Belediyesi, yeni yıla özel Yılbaşı Çarşısı kurdurdu. Belediyenin ana hizmet binası önünde kurulan çarşıda el emeği ürünler satışa sunuldu. Stantların yanı sıra çocukların gün boyunca eğlenceli vakit geçirebilmesi için atlıkarınca kuruldu. Çocukları ile Yılbaşı Çarşısı’nı ziyaret eden aileler, el emeği ürünlerin satıldığı stantları dolaşıp hem alışveriş yapma hem de keyifli bir gün geçirme fırsatı yakalıyor. Kendi emekleri ile ürettikleri ürünleri sergileme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını söyleyen stant sahipleri ise kendilerine bu imkanı sağladıkları için Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür etti. Yılbaşı çarşısından memnun kalan ziyaretçiler ise birbirinden renkli el emeği ürünleri bir arada bulabildikleri için memnun kaldı.
BU ÇARŞIYI HERKES SEVDİ
Konyaaltı Belediyesinin yılbaşına özel kurduğu çarşıda hem alan hem de satan memnun. Stant sahiplerinden Melike Cansu, ürünlerini değerlendirip satıcılar ile buluşturacakları için mutlu olduklarını ifade ederek Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür etti. Yılbaşı Çarşısı’nın çok iyi olduğunu söyleyen bir diğer stant sahibi Nahide Nalman ise “Keşke her zaman olsa. Ele emeği ürünler kadınlar için büyük bir kazanç oluyor. Ben yıllardır örgü örüyorum. Tamamen kendi ürünlerim. Ama ilk kez burada sergileme şansım oldu. Çok sevindim ve çok mutluyum. Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Özellikle Semih Esen’ teşekkür ediyoruz” dedi. Belediyenin esnafa yardım eli uzattığını söyleyen Muhammet Burak Ayyıldız, “Esnafa bu dar zamanda yardım eli uzattığı için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bence hem sosyal hem de ekonomik olarak esnafa çok büyük bir katkı oldu” şeklinde konuştu. Kızıyla birlikte Yılbaşı Çarşısı’na geldiğini ve çok eğlendiklerini ifade eden ziyaretçilerden Ercan Dinç, etkinlikten memnun olduğunu söyledi. Yıllardır Antalya’da olduğunu ve böyle bir etkinlikle karşılaştığı için çok mutlu olduğunu aktaran Gül Deniz ise, bu tip çalışmaların devam etmesini diledi.
GÜNDEM, 21 Aralık 2022 13:56
Yorumlar (0)

TROPİKAL PARK PROJESİ ÖDÜL ALDI

CHP İlçe Başkanı Fatih Bucan’a Teşekkür – SAM Fuarcılık’tan Anlamlı

Karadeniz’in Sesi: Hayatını Müziğe Adamış Bir Sanatçı – Fatih Ustasu

Prof. Dr. Canan Yılmaz: Evlilikte Güvenle Yapılan Tapu Devri Bağış Değildir

Hani’nin Efsane Başkanı İbrahim Lale Dualarla Anıldı

Gazze’de Felaket Derinleşiyor Son 48 Saatte 92 Şehit, 219 Yaralı

Engelsiz Aslanlar Zirvede!

Mersin’de 21 Nisan’da Güzellik, Stil ve Başarının Buluştuğu Ödül Gecesi Düzenlenecek

Gazeteci İmran Ünal Kimdir?

Miniklere Büyük Ders: “Birlikte Daha Güçlüyüz” Raflarda!

Genel af olmadan DEM, Türkiye Partisi olabilir mi?

Kürtçe ezgilerle kültür köprüsü kuran müzik grubu: Nas'ın hikâyesi, amacı ve yarına mirası

“Gönül Dağı Nefesi” Yaza Merhaba Konseri İçin Geri Sayım Başladı

Figen Kaya’nın Sunumuyla Mustafa Ortaç’a Saygı Gecesi

KALSİAD’dan İş Dünyasına Net Mesaj: Gösteri Değil, Üretim Zamanı

GERİDE DUA ORDUSU BIRAKTILAR BİR ZAMANLAR DİYARBEKİR BEYEFENDİLERİ

ATO’daki Ödül Töreninde Sabiha Karaosman Fark Yarattı

İZENERJİ’de Yetki Krizi: Toplu Sözleşme Görüşmeleri Masada Kaldı

Cengiz Kurtoğlu, ARKON’un Eğitim Projesi İçin Bursa’da Sahne Alacak

Tarım ve Orman Bakanı Ordu’ya geliyor

Girişimcilikte 15 Yıllık Başarı Hikayesi: İbrahim İpek ve İpekyolu Grup

Ahmet Büyükgümüş Diyarbakır’a Geliyor

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'den 1 Mayıs Kararı: Kadıköy Meydanı'nda Kutlanacak

Ziraat Türkiye Kupası Finali İçin Yeni Stadyum Arayışı!

ROK’tan İki Gazeteciye Suç Duyurusu: “Evleri Basılsın, Dijital Cihazlarına El Konulsun”

CHP Lideri Özgür Özel'den Danıştay Ziyareti: "İmamoğlu'nun Diploması Gündeme Gelmedi"

Sevgi Demir Coşkun, iddiaları reddederken, “Polatlı halkı gerçeği biliyor” dedi

Cemal Peker’den Uluslararası Başarı

Türk Dünyası'nda dağılma tehlikesi: Uzmanlar endişeli

METROTÜRK TV’DEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan’a özel coşku dolu program

“Bu Nasıl Kardeşlik, Bu Nasıl Türklük?”

SASAD’DAN GAZİANTEP’DE UNUTULMAZ SANAT GECESİ

OF ÇAYKARA DERNEĞİ 50. YILINDA GÖRKEMLİ BİR GECEYE İMZA ATTI

MSB'den Yunanistan'ın Deniz Planlamasına Eleştiri

6 gündür kayıp olan 7 yaşındaki Cumali Timi'nin cansız bedeni bulundu

34 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Konyaaltı İlçesinde Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Dini İnaç ve Duyguların Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı
