TÜTÜNCÜ, “95 BİN ESNAFIMIZA HİZMETE DEVAM”
ANTALYA SON DAKİKA HABERLERİ, 13 Mayıs 2022 09:45Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerini tekrar kazanan Adlıhan Dere ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Sevgiyle, saygıyla Antalya’nın 95 bin esnafına, 75 esnaf odasına hep beraber hizmete devam edeceğiz.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AESOB’un 20. Olağan Genel Kurul Toplantısında yeniden güven tazeleyen Adlıhan Dere ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AESOB Başkanı ve yönetimini birlik binasında ziyaret eden Başkan Tütüncü, esnafı bölmeden, parçalamadan tam tersi birleştiren ve kucaklayan bir seçim dönemi yaşattığı için Adlıhan Dere’yi tebrik etti. Başarı dileklerini, ileten Başkan Tütüncü, “Seçim sürecinde Antalya’ya iki tane başarıyı tattırdınız. Bunların birincisi bütün odalarımızın çok yoğun bir maratonu vardı. Bu maraton barış, kardeşlik ve sükun içinde geçti. Bu seçimleri bu şekilde atlatabilmek pek kolay bir iş değil. Esnafı bölmeden, parçalamadan tam tersi esnafı birleştirerek, kucaklaştırarak, bir seçim dönemine ulaştırmış olmak önemli bir başarıdır. “ diye konuştu.
95 BİN ESNAFI EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETTİNİZ
AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve ekibinin seçim sürecindeki ikinci başarısına da değinen Başkan Tütüncü, “95 bin esnaf üyemizin her birisini en güzel şekilde temsil eden bir genel kurulu gerçekleştirdiniz. 20. Genel Kurulunuz hayırlı uğurlu olsun. Yönetiminize başarılar diliyorum. Adlıhan Dere demek proaktif bir yönetim, proaktif çalışma demek. Esnafın her yerde temsil edilmesi, esnafın sözüne kulak verilmesi demek. “dedi.
HER ZAMAN ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ
“Çok daha güzel günlere sizleri, hep beraber, ekibinizle beraber taşıyacak olmanın heyecanı içindeyiz.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Bu birlik ve beraberliğimizle esnafımıza çok daha güzel günler yaşatacağız. Bu duygu ve düşünceler bütün ekibinizi ve bu başarılarla en çok payı olan şahsınızı tebrik ediyorum, başarılarınız daim olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Kepez Belediyesi olarak, sizi desteklemeye, sizin yanınızda olmaya, sizin yanınızda durmaya devam edeceğiz. Esnaf bizim için çok kıymetli, çok değerli, çok önemli. Esnafımızın çok mutlu olacağı yarınlarda hep beraber olacağız.“ diye konuştu.
SÖZDE DEĞİL ÖZDE ESNAF DOSTUSUNUZ
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren AESOB Başkanı Adlıhan Dere de, “Göreve geldiğiniz günden bu yana hep yapmış olduğunuz çalışmalarla esnaf ve sanatkarın lehine projeleri hayata geçirerek, esnafımızın para kazanması, refaha ulaşması ve daha mutlu olması için projeler gerçekleştirdiniz. Yapmış olduğunuz projelerin tamamını esnaf odalarımızla işbirliği içinde gerçekleştirdiniz. Bugün geldiğimiz başarılarda sizlerin emeği ve katkısı çok fazla. Siz bir belediye başkanı olarak tüm dünyada görüldüğü gibi Antalya’mızda da görülen pandemiyle ilgili esnaf ve sanatkarımıza her türlü desteği verdiniz. Pandemi döneminde gerek kiralarla, gerekse yapmış olduğunuz esnafa yönelik maskeden dezenfekteye, sağlık kitinden gıda kolisine kadar desteklerinizle her türlü katkıyı koydunuz. Sözde değil özde esnaf dostusunuz. Esnaf dostu olduğunuzu bugün ilk ziyareti yaparak ortaya koydunuz. İyi ki varsınız“ dedi.
ANTALYA SON DAKİKA HABERLERİ, 13 Mayıs 2022 09:45
Yorumlar (0)

TROPİKAL PARK PROJESİ ÖDÜL ALDI

CHP İlçe Başkanı Fatih Bucan’a Teşekkür – SAM Fuarcılık’tan Anlamlı

Karadeniz’in Sesi: Hayatını Müziğe Adamış Bir Sanatçı – Fatih Ustasu

Prof. Dr. Canan Yılmaz: Evlilikte Güvenle Yapılan Tapu Devri Bağış Değildir

Hani’nin Efsane Başkanı İbrahim Lale Dualarla Anıldı

Gazze’de Felaket Derinleşiyor Son 48 Saatte 92 Şehit, 219 Yaralı

Engelsiz Aslanlar Zirvede!

Mersin’de 21 Nisan’da Güzellik, Stil ve Başarının Buluştuğu Ödül Gecesi Düzenlenecek

Gazeteci İmran Ünal Kimdir?

Miniklere Büyük Ders: “Birlikte Daha Güçlüyüz” Raflarda!

Genel af olmadan DEM, Türkiye Partisi olabilir mi?

Kürtçe ezgilerle kültür köprüsü kuran müzik grubu: Nas'ın hikâyesi, amacı ve yarına mirası

“Gönül Dağı Nefesi” Yaza Merhaba Konseri İçin Geri Sayım Başladı

Figen Kaya’nın Sunumuyla Mustafa Ortaç’a Saygı Gecesi

KALSİAD’dan İş Dünyasına Net Mesaj: Gösteri Değil, Üretim Zamanı

GERİDE DUA ORDUSU BIRAKTILAR BİR ZAMANLAR DİYARBEKİR BEYEFENDİLERİ

ATO’daki Ödül Töreninde Sabiha Karaosman Fark Yarattı

İZENERJİ’de Yetki Krizi: Toplu Sözleşme Görüşmeleri Masada Kaldı

Cengiz Kurtoğlu, ARKON’un Eğitim Projesi İçin Bursa’da Sahne Alacak

Tarım ve Orman Bakanı Ordu’ya geliyor

Girişimcilikte 15 Yıllık Başarı Hikayesi: İbrahim İpek ve İpekyolu Grup

Ahmet Büyükgümüş Diyarbakır’a Geliyor

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'den 1 Mayıs Kararı: Kadıköy Meydanı'nda Kutlanacak

Ziraat Türkiye Kupası Finali İçin Yeni Stadyum Arayışı!

ROK’tan İki Gazeteciye Suç Duyurusu: “Evleri Basılsın, Dijital Cihazlarına El Konulsun”

CHP Lideri Özgür Özel'den Danıştay Ziyareti: "İmamoğlu'nun Diploması Gündeme Gelmedi"

Sevgi Demir Coşkun, iddiaları reddederken, “Polatlı halkı gerçeği biliyor” dedi

Cemal Peker’den Uluslararası Başarı

Türk Dünyası'nda dağılma tehlikesi: Uzmanlar endişeli

METROTÜRK TV’DEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan’a özel coşku dolu program

“Bu Nasıl Kardeşlik, Bu Nasıl Türklük?”

SASAD’DAN GAZİANTEP’DE UNUTULMAZ SANAT GECESİ

OF ÇAYKARA DERNEĞİ 50. YILINDA GÖRKEMLİ BİR GECEYE İMZA ATTI

MSB'den Yunanistan'ın Deniz Planlamasına Eleştiri

6 gündür kayıp olan 7 yaşındaki Cumali Timi'nin cansız bedeni bulundu

34 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası ile Aranan Şahıs Konyaaltı İlçesinde Kovalamaca Sonucu Yakalandı

Dini İnaç ve Duyguların Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık Yapan 3 Şüpheli Tutuklandı
