Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta programında neden yok, ayrıldı mı?

 

27 Ağustos 2024
Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta programında neden yok, ayrıldı mı?

"Neler Oluyor Hayatta" programında sunucu değişikliği yaşandı. Deneyimli haberci Ferda Yıldırım, Hakan Ural’ın partneri oldu. Yeni ismi gören izleyiciler, "Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı, neden ayrıldı?" sorusuna yanıt arıyor:

 

Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta programında neden yok, ayrıldı mı? Nur Tuğba Namlı'dan ayrılık açıklaması

Neler Oluyor Hayatta'nın sunucusu değişti. Neler Oluyor Hayatta yeni sezon sunucuları Ferda Yıldırım ve Hakan Ural oldu.

Nur Tuğba Namlı Neler Oluyor Hayatta programında neden yok, ayrıldı mı? Nur Tuğba Namlı'dan ayrılık açıklaması - 1

 

VEDAYI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Uzun zamandır Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğun Hakan Ural ile yapan Namlı, 19 Temmuz'da yaptığı paylaşımda programdan ayrıldığını açıklarken sebebini paylaşmadı.

Hakan Ural ile çekildiği fotoğrafı paylaşan Namlı, "Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra…Dile kolay 4,5 senedir Kanal D ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm @hakanuralofficial ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene... O yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor

Ne kadar teşekkür etsem az…

Programımızın her gününde ben sizin bana olan sevginizi hep hissettim. Benim sevgimin de size ulaştığını umuyorum. Sizlerle beni buluşturan işimi de, sizi de çok seviyorum!

Biz sizinle yeni işlerde yine buluşacağız, yine beraberiz
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi yolluyorum, iyi ki varsınız. " ifadelerini kullandı.

 

 

 

 Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Antalya Haberleri | Son Dakika Antalya | Antalya Haber | 07haber.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.