Çay Kokulu Rize’den Malatya’ya: Rümeysa Karahan’dan Sivil Toplum Vurgusu!”

Haber: Murat Genç /Rize 

24 Ağustos 2024
Çay Kokulu Rize’den Malatya’ya: Rümeysa Karahan’dan Sivil Toplum Vurgusu!”

Çay Kokulu Rize’den Malatya’ya: Rümeysa Karahan’dan Sivil Toplum Vurgusu!”

Dünyanın dört bir yanından sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği Malatya Sivil Toplum Fuarı’nda, Rümeysa Karahan, Çayeli Genç Düşünce Derneği’ni temsilen yer aldı. Rize’nin çay kokulu topraklarından Malatya’nın eşsiz coğrafyasına uzanan bu etkinlikte, 32 il ve 7 ülkeden gelen katılımcılarla buluştu. Karahan, aynı zamanda dernek başkanı Halil İbrahim Aydın’ı da temsil etti.IMG 20240824 WA0035

Karahan, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak, “Bu etkinlik, sivil toplumun ve gönüllülüğün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamamıza vesile oldu. Üç gün boyunca kusursuz bir şekilde misafir edildik.

Başta Ahmet BAYDUZ başkanım olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum” dedi.Sivil toplumun gençlerle başlaması gerektiğini vurgulayan Karahan, gönüllülük serüveninin 14 yaşında başladığını ve bu süreçte sosyal ve iletişimsel açıdan büyük gelişim sağladığını belirtti. “Devleti ayakta tutan en önemli kısım, dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıdır. Gençlerimizi bu bilince aşılamalıyız” diye ekledi.

Karahan, sivil toplumda emek veren herkesi tebrik ederek, toplumun bel kemiğini oluşturan bu çalışmaların önemine bir kez daha dikkat çekti. “Düşünceye ve topluma önem verelim” mesajıyla sözlerini tamamladı.

    

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.