CELAL GÜMÜŞ QUEEN ANTALYA'DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

 

06 Temmuz 2024
CELAL GÜMÜŞ QUEEN ANTALYA'DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

Ünlü sanatçı Celal Gümüş, Queen Antalya'da gerçekleştirdiği muhteşem performansla hayranlarıyla buluştu. Müzikseverlerin kulaklarının pasını silen ve büyük beğeni toplayan sanatçı, unutulmaz bir geceye imza attı.

Gece boyunca sevilen şarkıları seslendiren Celal Gümüş, sahne enerjisi ve samimi tavırlarıyla izleyenleri büyüledi. Sanatçıya yoğun ilgi gösteren hayranlar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Celal Gümüş, sahne sonrası yaptığı açıklamada, "Sizlerle buluşmak beni çok mutlu etti. Her zaman yanımda olan ve destekleyen tüm hayranlarıma teşekkür ederim," dedi.

Queen Antalya'da gerçekleşen bu unutulmaz gece, Celal Gümüş'ün hayranları için müzik dolu anılarla dolu bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.