MURAT ÇITIRGI'DAN İSRAİL'E SERT MESAJ: "SOYKIRIMCILIĞA DAİR DURUŞUMUZ NETTİR!"

Türk İslam Ocakları’nın Kurucu Başkan Yardımcısı ve Büyük Türk Dünyası Teşkilatları Federasyonu’nun Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Çıtırgı, İsrail'in politikalarına karşı sert eleştirilerini sürdürüyor. Çıtırgı, geçmişten bugüne değişmeyen duruşunu bir kez daha net bir şekilde ifade etti ve bu duruşun hiçbir koşulda değişmeyeceğini vurguladı. 

31 Mayıs 2024
MURAT ÇITIRGI'DAN İSRAİL'E SERT MESAJ: "SOYKIRIMCILIĞA DAİR DURUŞUMUZ NETTİR!"

TEHDİTLER VE ONURLU DİRENİŞ

 Çıtırgı, İsrail ve Mossad yanlısı bazı kimselerden zaman zaman tehditler aldıklarını belirterek, "Bu tehditler bizler için sorun teşkil etmemektedir," dedi. Bedeli ne olursa olsun, ülkemizde ve uluslararası arenada İsrail'in politikalarına karşı onurlu bir duruş sergilemeye devam edeceklerini söyledi.

 

"NETANYAHU VE HÜKÜMETİ DİKKATLE TAKİP EDİYOR"

 Açıklamasında, İsrail Başbakanı Netanyahu ve hükümetinin açıklamalarını dikkatle takip ettiğini belirten Çıtırgı, "Bütün bir insanlık, İsrailli soykırımcı bu barbar topluluğa derhal diz çöktürüp, yerlere serecek hale getirmelidir," dedi.

 

GAZZE VE FİLİSTİN'E DESTEK

Gazze'deki Refah bölgesinde yaşanan katliamın intikamını almanın, insan onuruna saygı duyan herkesin görevi olduğunu vurgulayan Çıtırgı, "Bu Siyonist vandalların bütün yeryüzü için tehdit olduğu artık açıktır. Her ne yolla olursa olsun, insan ırkını bu iflastan, bu rezil çaresizlikten kurtarmak zorundayız," ifadelerini kullandı.

 

ULUSLARARASI KAMUOYUNA ÇAĞRI

 Çıtırgı, dünya kamuoyu önünde soykırım yapan Netanyahu ve hükümeti karşısında ilk günkü aşkla durmaya devam edeceklerini belirterek, bu duruşlarının uluslararası kesimlerce iyi bilinmesi gerektiğini söyledi.

 Murat Çıtırgı, açıklamasını "Yaşasın Özgür Filistin! Yaşasın Özgür Gazze! Yaşasın Siyonizm karşıtı onurlu direnişçiler!" sözleriyle sonlandırdı.

 Çıtırgı'nın açıklamaları, İsrail'in politikalarına karşı duyulan tepkiyi ve Filistin halkına verilen desteği bir kez daha gözler önüne serdi. Uluslararası arenada ve Türkiye'de bu tür açıklamaların yankı uyandırmaya devam edeceği görülüyor.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.