KOCAELİ'DE ÖĞRETMENE DAYAK İDDİASI: VELİ GÖZALTINA ALINDI

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan 100'üncü Yıl Atatürk İlkokulu'nda ücretli öğretmenlik yapan Meltem Solak, bir veli tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Olay sonrası veli gözaltına alındı. 

31 Mayıs 2024
KOCAELİ'DE ÖĞRETMENE DAYAK İDDİASI: VELİ GÖZALTINA ALINDI

 Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında, Çamlıtepe Mahallesi'ndeki 100'üncü Yıl Atatürk İlkokulu'nun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, öğretmen Meltem Solak, öğrencisinin annesi olan Ö.E. tarafından önce sözlü saldırıya uğradı, ardından fiziksel şiddete maruz kaldı. Okulda bulunan diğer öğretmenlerin duruma müdahale etmesiyle olay polise bildirildi.

 

 Polis ekipleri, Meltem Solak'ı Körfez Devlet Hastanesi'ne götürdü ve burada darp raporu alınmasının ardından emniyete giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Ö.E. isimli veli gözaltına alındı.

 

"Tırnaklarını Geçirdi ve Tekme Attı"

Öğretmen Meltem Solak, emniyette verdiği ifadede olayın detaylarını anlattı. Solak, üçüncü sınıfta öğretmenlik yaptığını belirterek şunları söyledi:

 

"Okulun bahçesindeyken öğrencimin annesi, 'Sen benim çocuğuma vuramazsın' şeklinde bağırarak üzerime yürüdü. Ben de öğrencinin okuldayken arkadaşının boğazını sıktığını, bu yüzden sadece uyardığımı ve elimdeki defterle sırtına yavaş bir şekilde dokunduğumu, kesinlikle vurmadığımı söyledim. Ancak veli bana inanmadı ve 'Sen benim çocuğuma nasıl vurursun', 'Sen kimsin de benim çocuğuma dokunursun' şeklinde yüksek sesle bağırarak iki eliyle göğsümden itti. Ben de kendimden uzaklaştırmak için onu ittirdim. Akabinde benim kollarıma tırnaklarını geçirdi ve tekme attı."

 

Olay anında diğer öğretmenlerin araya girdiğini belirten Solak, veliyle daha önce bu tür bir olay yaşamadığını ifade etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Soruşturma Devam Ediyor

 

 

(KAYNAK:DHA)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.