22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ÖZ EMLAK GAYRİMENKUL’E ÖDÜL

27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen 22. Türkiye’ye Önem Katanlar Ödül Töreni, seçkin konukları ve büyüleyici atmosferiyle unutulmaz anlara sahne oldu. Gecede çeşitli kategorilerde birçok önemli isim ödüllendirilirken, Emlak gayrimenkul sektöründen de dikkat çeken isimler ödüle layık görüldü. 

30 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ÖZ EMLAK GAYRİMENKUL’E ÖDÜL

Öz Emlak Gayrimenkul sahibi Ömer Özmen’de gecede ödül alan isimler arasındaydı. Emlak sektöründe Öz Emlak Gayrimenkul ile başarılı işlere imza atan Ömer Özmen sektördeki başarısını ödülle taçlandırdı. İşlerinin yoğunluğu sebebiyle geceye katılamayan Ömer Özmen’in yerine ödülünü DÜNKADER Başkanı Eylem İmir aldı.

Eylem İmir’e ödülünü, Şükriye Karaben ve CHP Antalya 22.Dönem Milletvekili Tuncay Ercenk birlikte takdim etti.

 Ömer Özmen, emlak sektörüne olan katkıları ve başarılı kariyeri ile bu ödülü fazlasıyla hak ettiğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.