22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE SES SANATÇISI MURAT BALABAN’A ÖDÜL

27 Mayıs akşamı, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen 22. Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, seçkin konukları ve büyüleyici atmosferiyle dikkat çekti. Gecede çeşitli kategorilerde birçok önemli isim ödüllendirilirken, sanat dünyasından da dikkate değer bir isim ödüle layık görüldü. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE SES SANATÇISI MURAT BALABAN’A ÖDÜL

 Ses sanatçısı Murat Balaban, bu özel gecede ödüle layık görülen isimler arasında yer aldı. Balaban'a ödülü, Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durali Kolpak tarafından takdim edildi.

 Murat Balaban, ödül töreninde sahneye çıkarak seslendirdiği şarkılarla konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Performansı, geceye damga vururken, izleyicilerden büyük alkış aldı.

 Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, ülke genelinde katkı sağlayan kişileri ve kuruluşları onurlandırarak, topluma örnek oluşturan çalışmaları desteklemeyi amaçlıyor. Bu yılki törende Murat Balaban'ın ödül alması, sanat alanındaki başarısının ve Türkiye'nin kültürel zenginliğine katkılarının bir takdiri olarak değerlendiriliyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.