22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE VARLIK ORGANİZASYON’A ÖDÜL

27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirilen 22. Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, göz kamaştırıcı bir atmosferle düzenlendi. Gecede çeşitli kategorilerde birçok ödül sahiplerini buldu. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE VARLIK ORGANİZASYON’A ÖDÜL

 Varlık Organizasyon, bu özel gecede ödüle layık görülen isimlerden biri oldu. Geceye katılamayan firma yetkilisi Varlık Tekin yerine, firma müdürü Betül Uysal ödülü gururla kabul etti. Ödül takdimi ise ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı tarafından gerçekleştirildi.

 Varlık Organizasyon, etkinlik düzenleme sektöründeki öncü firmalardan biri olarak bilinmektedir. Betül Uysal, ödülü alırken yaptığı konuşmada, "Firmamızın bu prestijli ödülle onurlandırılması bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Sektördeki liderliğimizi sürdürmek ve müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

 Varlık Organizasyon'un bu ödülü alması, sektördeki başarısının ve etkinlik düzenleme alanındaki katkılarının takdir edilmesi açısından büyük önem taşırken, firmanın sektördeki konumunu bir kez daha güçlendirdi.

Varlık organizasyon gecenin sonunda düzenlediği gösteriyle izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.