22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE GÖKTÜRK HARİTA MÜHENDİSLİK FİRMASINA ÖDÜL

27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirilen 22. Türkiye'ye Önem Katanlar Ödül Töreni, görkemli bir atmosferde düzenlendi. Gecede çeşitli kategorilerde birçok önemli isme ödüller verildi. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE GÖKTÜRK HARİTA MÜHENDİSLİK FİRMASINA ÖDÜL

 Antalya’nın gözde firmalarından Göktürk Harita Mühendislik de bu prestijli etkinlikte ödüle layık görüldü. Ancak geceye katılamayan firma sahibi Dr. Bilgi Terlemezoğlu yerine Göktürk Harita Mühendislik Bürosu Müdürü Hazal Güler, ödülü gururla kabul etti. Ödül takdimi ise Yeşilçam Medya Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Selçuk tarafından yapıldı.

 Göktürk Harita Mühendislik, sektördeki uzmanlığı ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınan bir firma olarak öne çıkıyor. Hazal Güler, ödülü alırken yaptığı konuşmada, "Firmamızın bu prestijli ödülle ödüllendirilmesi bizim için büyük bir onur. Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmetten ödün vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 Göktürk Harita Mühendislik'in bu ödülü alması, sektördeki başarısının ve katkılarının takdir edilmesi açısından önemlidir. Bu ödül, firmanın sektördeki lider konumunu bir kez daha teyit etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.