22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ÖZEL YEDİ RENK ANAOKULUNA ÖDÜL

Yeşilçam Medya tarafından 22.si düzenlenen TÖK (Türkiye’ye Önem Katanlar) ödül töreni, 27 Mayıs akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Gecede ödüller sahiplerini buldu. 

29 Mayıs 2024
22.TÖK (TÜRKİYE’YE ÖNEM KATANLAR) ÖDÜL TÖRENİNDE ÖZEL YEDİ RENK ANAOKULUNA ÖDÜL

 Okul öncesi eğitimde en çok tercih edilen kurumlardan biri olan Özel Yedi Renk Anaokulu, önemli bir gecede prestijli bir ödüle layık görüldü.  Özel Yedi Renk Anaokulu yetkilisi Metin Turan Ödülünü Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt’un ellerinden aldı. Turan ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada eğitimin temelinin anaokulunda atıldığını vurguladı.

Turan, "Eğitimin anaokulundan başladığını her fırsatta dile getiriyoruz, ancak ülkemizde okul öncesi eğitimin önemi hala yeterince anlaşılmıyor," diyerek dikkat çekici bir noktaya değindi. Ayrıca, okul öncesi eğitimin çocukların gelişimindeki kritik rolüne vurgu yaparak, bu alandaki farkındalığın artırılması gerektiğini belirtti. Turan, "Çocukların zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerinde anaokulunun oynadığı rol, gelecekteki başarılarının temelini oluşturur. Bu nedenle, okul öncesi eğitime yapılan yatırımlar, aslında toplumun geleceğine yapılan yatırımlardır," ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı. Turan'ın bu etkileyici konuşması, davetliler tarafından büyük bir ilgi ve alkışla karşılandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.