Gökhan Özoğuz'dan Süleyman Soylu'ya: Olup olmadık şeylere sizden daha çok seviliyor diye uydurma suçlama yapmaya hakkınız yoktur!

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sonrasında İstanbul Büyükşehir ve Ankara Büyükşehir belediyelerinin başlattığı yardım kampanyalarının engellenmesi için genelge yayınlayan İçişleri Bakanı Süleyman'a Soylu'ya Twitter hesabından tepki gösterdi. 

01 Nisan 2020
Gökhan Özoğuz'dan Süleyman Soylu'ya: Olup olmadık şeylere sizden daha çok seviliyor diye uydurma suçlama yapmaya hakkınız yoktur!

 

Gökhan Özoğuz, Bakan Soylu'nun belediyelerin yardım toplamasını 'Başka hükümet kurmaya' benzetmesine ilişkin olarak Twitter hesabından, "Olup olmadık şeylere sadece sizden daha çok seviliyor, daha iyi, şeffaf, dürüst, özverili, ileri görüşlü, birleştirici, tercih ediliyor diye, sizin ;Vatan haini, terörist sevici, "Başka devlet kurmak isteyenler" diye uydurma bir suçlama yapmaya hakkınız yoktur! O kadar da değil!" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.