Adnan Asar’dan SGK İl Müdürü Tanrıöver’e Ziyaret
Börekçiler ve Etli Ekmekçiler Odası Başkan Adayı Adnan Asar, Antalya Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sayın Mehmet Tanrıöver’i, Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Utkan ile birlikte ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, esnafların güncel durumu ve yaşanan bazı sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Adnan Asar, esnafların taleplerini ve karşılaştıkları sorunları Sayın Müdüre aktararak, çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi.
Ziyaret sonunda Adnan Asar, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı SGK İl Müdürü Mehmet Tanrıöver’e teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.
Adnan Asar, yaklaşan seçim sürecinde, esnafların haklarını korumak ve sorunlarına çözüm üretmek için çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini ifade etti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Antalya’da alevler evlere dayandı: Orman yangınları sürüyor

Erdoğan’dan Avrupa şampiyonu Filenin Sultanları’na kabul

Bakan Çiftçi: Üniversitelerde görünürlüğümüzü ve denetimlerimizi artıra…

ANTALYA TİCARET GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI

Üsküdar Belediyesi Ak Parti'ye geçti
