İZMİR'DE KANLI İNFAZ
İzmir'in Konak ilçesinde, 45 yaşındaki Gerçek Atçı otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheli veya şüphelileri yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.
Hilal Mahallesi 1210 Sokak'ta, iki çocuk babası Gerçek Atçı (45), kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Çevredeki vatandaşlar, Atçı'nın kanlar içinde olduğunu fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
MÜDAHALE VE İNCELEME
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri Gerçek Atçı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Atçı'nın cenazesi, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Olay Yeri İnceleme ekipleri, saldırının gerçekleştiği yerde detaylı çalışmalar yürütüyor. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
HALK TEDİRGİN
Mahalle sakinleri, olayın ardından tedirgin olduklarını belirterek, bu tür olayların daha sık yaşanmaması için yetkililerden önlem alınmasını talep ettiler. Gerçek Atçı'nın ölümüne neden olan silahlı saldırının arkasındaki sebep ve faillerin kimlikleri ise polis soruşturması sonucunda netlik kazanacak.
ADLİ TIP VE AİLE
Gerçek Atçı'nın cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemelerin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edilecek.
(KAYNAK:İHA)
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Yeşilay’dan çocukların dijital güvenliği için kapsamlı çağrı

Urfa'dan tatil için geldiği Hatay'da boğuldu

Küçük otel ve pansiyonlara yeni düzenleme: Resepsiyon ve cankurtaran şa…

Haluk Levent’in Instagram hesabına erişim engeli

DMM’den “Beyciler’de yanan orman alanları yapılaşmaya açıldı” iddiasına…
