ANKARA'DA SOKAK ORTASINDA KADIN CİNAYETİ: BİR KADIN HAYATINI KAYBETTİ, BİR KADIN YARALANDI
Ankara'nın Sincan ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen üzücü bir olayda, bir kadın sokak ortasında bıçaklanarak hayatını kaybetti, bir kadın ise yaralandı. İsimleri açıklanmayan saldırgan, polis ekiplerince gözaltına alındı.
Olayın detaylarına göre, S.K. (34) ile Edanur K. (28) arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı sokak ortasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında S.K., Edanur K.'ya bıçakla saldırarak, boğazını ve vücudunun çeşitli yerlerini yaraladı. Araya girmeye çalışan, Nur G. isimli şahıs da bıçakla yaralandı.
Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Edanur K. hayatını kaybetti. Nur G.'nin ise tedavi altında olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
(KAYNAK:DHA)
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Resmî Gazete’de atama kararları: Emniyet teşkilatında 69 personelin gör…

ABBO’dan Gün Batımı Konseri

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışacak filmler açıklandı

Uçum’dan 2028 seçimi için 16 Nisan işareti: Erdoğan son kez aday

Çorum’da yasa dışı bahis operasyonunda 8 şüpheli tutuklandı
