BAŞKAN YALÇIN'DAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI!
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlamak mesajı yayımladı.
Başkan Yalçın mesajında şu ifadeleri kullandı:" Emek, şüphesiz insanı yücelten saygın bir değerdir. Toplumlar bilinçli ve örgütlü emek gücüyle yükselir ve yücelirler. Emek, bilgi ve beceriyle, zekâ ve tecrübeyle donanıp zenginleştikçe aileden topluma, toplumdan insanlığa doğru genişleyen daha büyük ve güçlü bir etki meydana getirir. Unutulmamalıdır ki; En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Peygamber efendimizin (sav) “İşçinin ücretini alın teri kurumadan veriniz” sözünü her zaman kendimize rehber ediniyoruz.
Bu nedenle emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Çalışan işçilerin büyük bir ailenin üyeleri gibi görüyoruz. Onların özlük haklarını iyileştirecek çalışmalar yapıyoruz.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nın şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin ve baharın günü olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ekmeğini alın teri ve emeğiyle çalışarak, zor şartlar altında kazanan tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum.” Dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Erzurum’da alacak verecek kavgası: Önce bıçakladı, ardından silahla vur…

Kars Valisi Ziya Polat'ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Av. Altıparmak, yapay zekânın kişisel veriler üzerindeki etkisini KVKK …

Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında 2 tutuklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehitlerimizi incitecek hiçbir girişime müsaade …
