ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALANYA’DA YENİ YOL AÇTI
Karaman sınırında yeni yol açıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Karaman sınırında bulunan yayla yolundaki tehlikeli bölümleri yeni bir yol açarak güvenli hale getirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, yayla sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarını yoğunlaştırdı. Demirtaş ve Yaylakonak Mahallesi yaylalarına ulaşımı sağlayan Karaman sınırındaki grup yolunda keskin virajlar nedeniyle sık sık kazalar meydana gelmesi üzerine Büyükşehir ekipleri, geçtiğimiz haftalarda çalışma başlattı. Grup yolundaki tehlike, açılan yeni bir yolla giderildi.

KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM
Çalışmalar kapsamında 3 bin 500 kamyon hafriyat çıkaran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 500 metrelik yeni bir yol açtı. Dolgu ve sıkıştırma çalışmalarının ardından yol stabilize olarak ulaşıma açıldı. Yeni yolla birlikte mevcut yol güzergahı da kısalırken, ulaşım daha konforlu ve güvenli hale geldi. Yolun asfalt sezonunda da asfaltlanması planlanıyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

Ankara'da okul çevrelerinde geniş kapsamlı denetim: 48 aranan şahıs yak…

Rize Belediye Başkanı Metin’den TİMBİR’e ziyaret

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu gözaltına alındı

35 ilde uyuşturucu operasyonu: 172 şüpheli tutuklandı

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında yeni gelişme: 36 tutuklama
