Büyükşehir Belediyesi’nin yaz etkinlikleri başladı
“Müzik Şehrin Kalbinde”nin ilk durağı Hadrianus Kapısı oldu
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yaz aylarının vazgeçilmezi açık hava etkinlikleri başladı. “Müzik Şehrin Kalbinde” konserlerinin ilk durağı Hadrianus Kapısı oldu.

Yenilenen güçlü kadrosuyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası tarafından düzenlenen konser, vatandaşlara ve turistlere keyifli dakikalar yaşattı. Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konserde izleyenler hem dans edip hem de şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

KONSERLER SÜRECEK
İlki Hadrianus Kapısında gerçekleştirilen konserler; 9 Haziran 18.30’da Tophane Çay Bahçesi, 16 Haziran Cuma 18.30’da Finike Yat Limanı, 17 Haziran Cumartesi 18.30’da Kumluca Karatepe Etkinlik alanında, 21 Haziran Çarşamba 18.30’da Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda müzikseverlerle buluşacak. Konserlerin yanı sıra yaz aylarının gelmesi ile birlikte 19 ilçenin tamamında açık hava konserleri, çocuk şenlikleri ve festivallerle Antalyalılar kültür ve sanatla buluşacak.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

ATSO SEÇİMLERİNDE MİLYONLUK KAMPANYA İDDİASI: BU KOLTUK NEDEN BU KADAR …

ANTALYA’DA MİLYARLIK MAĞDURİYET İDDİASI!

103 orman yangınına ilişkin 70 şüpheli belirlendi

OVP açıklandı: Yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 28,4’e yükseldi

KPSS maratonu başladı: 1 milyon 708 bin aday sınavda
