Silivri açıklarındaki gemi kazasına soruşturma başlatıldı
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Silivri açıklarında iki ticari geminin çarpışması sonucu meydana gelen deniz kazasına ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı.
İSTANBUL - BHA
Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabında Silivri açıklarında iki ticari geminin çarpışması sonucu meydana gelen deniz kazasına ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı. Adalet Baknaı Gürlek, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Silivri açıklarında iki ticari geminin çarpışması sonucu meydana gelen deniz kazasını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Olayla ilgili Silivri Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından derhâl soruşturma başlatılmıştır. Soruşturmanın etkin ve kapsamlı şekilde yürütülmesi amacıyla bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili ile iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiştir. Kazanın meydana geliş şekli ve nedenleri ile varsa sorumluluğu bulunan kişilerin tespit edilerek maddi gerçeğin tüm yönleriyle ortaya çıkarılması amacıyla gerekli adli işlemler titizlikle sürdürülmektedir. Temennimiz, tüm mürettebatımıza en kısa sürede sağ salim ulaşılmasıdır. Mürettebatımızın ailelerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."
Kaynak: BHA
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
GÜNDEM kategorisindeki diğer haberler

YILDIRIM: "BİR TANE BİLE KAYBEDECEK GENCİMİZ YOK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman'dan Hatay'da yatırım ve yeni an…

Airbus: Türkiye'nin uçak ihtiyacı 1800'e ulaşacak

Ankara-Kayseri arası YHT ile 1 saat 45 dakika olacak

Kolluk kuvvetleri işlenen 60 cinayeti daha aydınlattı
